Tapahtumatuottaja: ÖKT ry

Sain vastuulleni järjestää ÖKT ry:n 20-vuotisjuhlan, joka sisälsi puheenvuoroja, cocktail-tilaisuuden sekä kaksipäiväisen risteilyn.

Tuottaja & CFO: One Travels Consulting

Yritysmatkatoimisto One Travels Consultingin tuottajana autan järjestämään matkojen logistiikan, majoitukset, ohjelman ja muut asiakkaan toiveet. Lisäksi vastaan yrityksen taloushallinnosta ja avustan markkinoinnissa.

Markkinointikoordinaattori: Bynfo Oy

Avustin Bynfoa sisällöntuotannossa, some-julkaisuissa, verkkosivupäivityksissä ja uutiskirjeiden koostamisessa. Osallistuin Facebook- ja Google Ads -markkinoinnin suunnitteluun ja kampanjoiden käsittelyyn. Järjestin myös sidosryhmätilaisuuden.

Accounting & Event Manager: VALA Group

Asiantuntijayritys VALA Groupin talous- ja tapahtumavastaavana hoidin mm. henkilöstötapahtumien ja muiden tilaisuuksien järjestämisen, osto- ja myyntireskontran, alustavan kirjanpidon sekä raportoinnin.

Keynote-puhujavastaava: Dare to Learn

Olin yksi Dare to Learn -tapahtuman ohjelmatiimiläisistä vastaten mm. keynote-puhujien kontaktoinnista ja koordinoinnista. Autoin myös tapahtuman suunnittelussa ja kehittämisessä.

Hallinnon assistentti: Zoined

Taloushallinnosta vastaaminen kirjanpitäjän avustuksella, viestintä ja markkinointi sekä yritys- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Toimistosihteeri: Öljyalan Palvelukeskus

20-100-henkisten koulutusten ja seminaarien järjestäminen kutsuprosessista toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Lisäksi toimistotehtäviä, kuten laskutus, verkkosivupäivitykset ja tilastojen päivitys.