Taloushallinnon assistentti: Novel Management Consulting Oy

Käytän ostolaskut hyväksynnässä ja laitan ne maksuun, kerään kirjanpidon tositteet kuukausittain tiliotetta vasten kuntoon ja toimitan tilitoimistolle, raportoin palkat palkanlaskijalle, tarkistan palkkakuitit ja laitan ne maksuun. Seuraan myös vuokra- ja myyntisaamiset.

Palkkahallinnon assistentti: LeadDesk Oyj

Työskentelen toiminimeni kautta LeadDeskin alihankkijana vastaten Suomen, Saksan ja Hollannin yhtiöiden palkanlaskennan raporttien koostamisesta ja toimittamisesta palkanlaskijoille sekä palkkakuittien tarkistamisesta. Lisäksi tarkistan kyseisten yhtiöiden matkalaskut ja kulukorvaukset.

Tuottaja & CFO: One Travels Consulting

Yritysmatkatoimisto One Travels Consultingin tuottajana autan järjestämään matkojen logistiikan, majoitukset, ohjelman ja muut asiakkaan toiveet. Lisäksi vastaan yrityksen taloushallinnosta ja avustan markkinoinnissa.

Accounting & Event Manager: VALA Group

Asiantuntijayritys VALA Groupin talous- ja tapahtumavastaavana hoidin mm. henkilöstötapahtumien ja muiden tilaisuuksien järjestämisen, osto- ja myyntireskontran, alustavan kirjanpidon sekä raportoinnin.

Hallinnon assistentti: Zoined

Taloushallinnosta vastaaminen kirjanpitäjän avustuksella, viestintä ja markkinointi sekä yritys- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Toimistosihteeri: Öljyalan Palvelukeskus

20-100-henkisten koulutusten ja seminaarien järjestäminen kutsuprosessista toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Lisäksi toimistotehtäviä, kuten laskutus, verkkosivupäivitykset ja tilastojen päivitys.