Verkkosivupäivitykset: Suomen Lämmitystieto Oy

Työaika: 0-10 h/kk Työskentelytapa: Etänä tarpeen mukaan Asiakkuus: 02/2019 – Suomen Lämmitystieto Oy ylläpitää Öljylämmittäjän tietopankki -verkkosivua. Olen auttanut aina tarpeen tullen päivittämään verkkosivujen sisältöjä: tekstejä, kuvia, etusivun nostoja ja linkkejä. Lisäksi oikoluin kaikki verkkosivun sisällöt läpi tekstien ajantasaisuuden varmistamiseksi.  

Tuottaja & CFO: One Travels Consulting

Yritysmatkatoimisto One Travels Consultingin tuottajana autan järjestämään matkojen logistiikan, majoitukset, ohjelman ja muut asiakkaan toiveet. Lisäksi vastaan yrityksen taloushallinnosta ja avustan markkinoinnissa.

Markkinointikoordinaattori: Bynfo Oy

Avustin Bynfoa sisällöntuotannossa, some-julkaisuissa, verkkosivupäivityksissä ja uutiskirjeiden koostamisessa. Osallistuin Facebook- ja Google Ads -markkinoinnin suunnitteluun ja kampanjoiden käsittelyyn. Järjestin myös sidosryhmätilaisuuden.

Toimittaja: Biomed

Artikkelit lisäravinteista, koosteartikkelit luennoista sekä e-kirja kyselyyn saatujen vastauksien pohjalta.

Hallinnon assistentti: Zoined

Taloushallinnosta vastaaminen kirjanpitäjän avustuksella, viestintä ja markkinointi sekä yritys- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Toimistosihteeri: Öljyalan Palvelukeskus

20-100-henkisten koulutusten ja seminaarien järjestäminen kutsuprosessista toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Lisäksi toimistotehtäviä, kuten laskutus, verkkosivupäivitykset ja tilastojen päivitys.