Assistenttipalvelut

Tarjoan monipuolisia assistenttipalveluja yli 10 vuoden työkokemuksella. Pyydä tarjousta vain yhdestä tehtävästä tai vaikka kaikista! Hinta liikkuu työmäärästä riippuen 35-50 €/h +alv välillä tai sopimuksen mukaan erillisin projekti- tai kuukausihinnoin.

Taloushallintopalvelut

Olen työskennellyt usein kirjanpitäjän ja toimitusjohtajan välissä vastaten osto- ja myyntireskontrasta, kulu- ja matkalaskuista, alustavasta tiliöinnistä sekä raportoinnista ja Excel-laskelmista. Lisäksi hoidan itse pienen toiminimeni koko kirjanpidon kaikkine ilmoituksineen ja seurantoineen.

Tutustu taloushallinnon asiakkaisiini tästä linkistä tai alla olevista kuvista klikkaamalla ⇒

Ostolaskut    Myyntilaskut    Tiliöinti  Tiliotteet     Raportit

Organisointipalvelut

Luonnostani erittäin järjestelmällisenä ihmisenä nautin organisoimisesta ja projektinhallinnasta. Työtehtävinä nämä näkyvät esimerkiksi yritys- ja henkilöstötapahtumien järjestämisenä, yritysmatkojen tuottamisena sekä toimiston järjestyksen ylläpitämisenä.

Katso tästä linkistä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla, mitä kaikkea olen asiakkailleni järjestänyt ⇒

English Language Day

Markkinointi- ja viestintäpalvelut

Olen toiminut markkinointiassistenttina ja tukenut yritysviestintää tekemällä mm. verkkosivupäivityksiä, sisällöntuotantoa (blogitekstit ja web-artikkelit), oikolukua, editointia ja käännöksiä (FI, EN) sekä some- ja sähköpostimarkkinointia.

Lue tekemistäni viestinnän töistä tästä linkistä tai alla olevista kuvista ⇒

Verkkosivupaivitykset    Oikoluku_kaannokset    Sisallontuotanto    SosiaalinenMedia English Language Day