Minusta

Tässä vähän taustaa ja tulevaisuuden haaveita työkokemukseni ja saamieni suositusten päälle:

– Syntynyt 1988
– Kasvanut Inkoon Degerbyssä
– Kirkkonummen lukion kautta Haaga-Helian ammattikorkeakouluun Pasilaan
– 2012 tradenomin tutkinto, erikoistumisena ulkoinen laskentatoimi ja johtaminen
– 2016 toiminimen perustaminen
– 2020 aloitus Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintokoulutuksessa

Myyntivalttini: tehokkuus, monipuolisuus ja kokemus

Olen luonnostani tehokas, mikä ajoikin minut yrittäjäksi turhauduttuani päivätöissä aika-ajoin hiljaisina hetkinä pakotettuihin päivystystöihin. En halua täyttää tyhjää aikaa keksimällä hanttihommia tai odottamalla tarpeen syntymistä, vaan teen hommani tehokkaasti ja jatkan sitten muihin, oikeasti tärkeisiin töihin (rakastan jatkuvaa priorisointia).

Muihin töihin jatkaminen liittyy monipuolisuuteen, eli sen sijaan että täyttäisin aikani vain yhdessä roolissa, hamuan jatkuvasti uusia oppeja ja kokemuksia. Siksi yrittäjäksi lähdinkin, ettei tarvitse sitoa itseänsä vain yhden roolin rajoihin. Nyt tunnen osaavani jo riittävän kattavasti taloushallinnon ja tapahtumien tontin, joten seuraavaksi suuntani onkin laajentaa markkinointiviestinnän osaamistani, erityisesti visuaalisen ilmaisun piirissä keväällä 2020 aloittamani Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon avulla.

Työelämässäni kerryttämäni vahva kokemus antaa varmuutta. Olen nähnyt paljon, ollut yllättävissä ja stressaavissakin tilanteissa, joista olen kuitenkin aina selvinnyt kunnialla. Sen lisäksi, että kokemus tuo varmuutta omista taidoista, kokemus opettaa myös ympäristöstä; olen nähnyt monen eri työyhteisön työtavat, työvälineet, työkulttuurit… Tämä kokemus antaa itselleni monia vaihtoehtoisia tapoja kehittää toimintaa ja toisaalta myös opettaa sopeutumaan mitä erilaisimpien asiakkaiden tapoihin.

Luonnostani erittäin järjestelmällisenä ihmisenä nautin projektinhallinnasta ja kokonaisuuksien suunnittelemisesta. Tämä onkin välttämätöntä, jotta usean erilaisen asiakastyön hoitaminen päällekkäin onnistuu sekoamatta ja aikataulussa.

Toiveeni tulevaisuudelle on löytää tasapaino työelämän ja kotielämän välille. Pitää mielenkiintoa ja kehitystä yllä vaihtelevilla työtehtävillä, mutta ehkäistä stressiä tasoittamalla työkuormaa myös rutiineilla, läheisillä työyhteisöillä ja hyvinvoinnista huolehtimisella.

Mitä yritykseni värit kertovat minusta:

sininen
Luotettavuus, järjestys,
tehokkuus, rauha
keltainen
Ilo, innostus,
avoimuus,
lämpö
Vihrea
Tasapaino,
hyvinvointi,
luonnonmukaisuus