Taloushallinnon assistentti ostopalveluna: Tehokkuutta ja joustavuutta liiketoimintaan

[Toiminimen_tilinpaatos_ennakkoverot]

Taloushallinnon assistentin ulkoistaminen, eli ostopalveluna käyttäminen, tarjoaa yritykselle tehokkaan tavan hoitaa taloushallinnon tehtävät. Taloushallinnon assistentti alihankintana toimii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka eivät halua tai pysty palkkaamaan kokopäiväistä taloushallinnon työntekijää. Samalla yritykselle vapautuu resursseja keskittyä itse ydintoimintoihin ja liiketoiminnan kasvuun.

Miksi valita taloushallinnon assistentti ostopalveluna?

  1. Kustannustehokkuus: Ulkoistamalla taloushallinnon tehtäviä yritys voi säästää huomattavia kustannuksia verrattuna kokopäiväisen työntekijän palkkaamiseen. Ostopalveluna laskutan vain suoritetuista tehtävistä, eikä yrityksen tarvitse huolehtia esimerkiksi sairauslomista tai lomakorvauksista.
  2. Ammattitaito ja osaaminen: Olen koulutettu ja kokenut ammattilainen, jolla on syvällinen ymmärrys sekä taloushallinnon prosesseista että monista eri tavoista ja järjestelmistä, mikä takaa laadukkaan, luotettavan ja juuri teille räätälöidyn palvelun.
  3. Joustavuus: Ostopalveluna taloushallinnon assistentti tarjoaa yritykselle joustavuutta. Yritys voi skaalata palveluita tarpeen mukaan ja hyödyntää osaamistani juuri niissä tehtävissä, joissa sitä eniten tarvitaan. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi kiireisinä jaksoina tai erityisprojekteissa.

Mitä tehtäviä taloushallinnon assistentti voi hoitaa ostopalveluna?

Voin hoitaa alihankintana kaikenlaisia assistentin tehtäviä, mutta taloushallinnossa erityisesti:

  • Kirjanpito: Tilitapahtumien kirjaaminen ja tiliöinti, tositteiden hallinta.
  • Laskutus: Myynti- ja ostolaskujen käsittely ja maksuliikenteen hoitaminen.
  • Palkanlaskenta: Palkkojen raportointi eteenpäin palkanlaskijalle tai järjestelmään.
  • Raportointi: Budjettien ja muiden seuranta-Exceleiden luominen, päivitys ja analysointi.

Ota yhteyttä jos etsit taloushallinnon assistenttia!

Laita sähköpostilla tarpeesi ja toiveesi tai jätä soittopyyntö: milla@millajarvinen.com

Tarjoan sekä kiinteää kuukausittaista palvelua että tilapäistä kiireapua tai tuurausta – joustavasti tarpeen mukaan ja myös muita assistenttipalveluja.

Ps. Tämä blogikirjoitus oli pitkälti keinoälyn luoma! En ole ennen AI-generaattoreita kokeillut, mutta varsinkin tähän aiheeseen se tarjosi hienosti valmiin pohjan sisältöineen. Muotoilin vain muutamat kohdat itselleni toimiviksi ja voilà – muutamassa minuutissa hyvää hakukoneoptimoitua sisältöä blogiini!

Kommentoi