Miksi bloggaan toiminimen perustamisesta?

Toiminimen_perustaminen_blogin_tausta

Mietitkö toiminimen (tai yrityksen) perustamista?

Tein kesän korvilla viimein päätöksen lähteä yrittämään yrittämistä. Tätä päätöstä edelsi lähes puolen vuoden pohdiskelukausi, joka piti sisällään oman osaamisen, kiinnostuksen kohteiden ja mahdollisuuksien kartoittamista sekä käytännön tutkimista: mitä yrittäjyyden vaihtoehtoja minulla on, ja mitä käytännön toimenpiteitä yrittäminen vaatii?

Tutkimukseni (lue: Googlailuni) pohjalta huomasin, että asiaa yrittäjyydestä ja toiminimen perustamisesta löytyy paljon, mutta usealle eri sivustolle ripoteltuna (ja Verohallinnon sivustolle monimutkaisesti kirjoitettuna sisältäen samalla kaiken muun maailman tiedon). Lisäksi monet lähteet (lue: blogit) olivat usean vuoden takaa, enkä siten täysin niihinkään pystynyt luottamaan.

milla_jarvinen_blogi_2

Siitäpä sain idean tälle blogille. Kerään yhteen paikkaan yksinkertaistettuna kaiken sen tiedon, mitä olen yrittäjyyttä suunnitellessani ja nyt yksityisenä elinkeinonharjoittajana toimiessani haalinut eri puolilta internettiä. Yksi selkeä paketti, pala palalta rakennettuna ja vuoden 2016 ajantasaisilla tiedoilla täytettynä.

Pyrin julkaisemaan blogipostauksia viikoittain käsitellen yritykseni perustamisen vaiheita: mistä kaikki sai alkunsa, mitä kaikkea piti matkan varrella selvittää ja miten homma perustamisen jälkeen laitettiin käyntiin – kirjanpitoineen kaikkineen.

Kuulostaako lupaavalta? Toivottavasti, itse ainakin olen innoissani jakamassa tätä yrittäjyyden ilosanomaa ja madaltamassa kynnystä kokeilla jotain uutta.

Ensi kerralla aloitankin kertomalla tuon oman tarinanimistä se ajatus sitten lähti…

milla_txt

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: